top of page
Buscar

Avís

El 25 de maig de 2018 ha entrat en vigor el Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (Reglament 2016/679, del 27 d’abril de 2016), i per això l’Institut d’Estudis Ceretans ha modificat la seva política de privacitat relativa al tractament de les dades de caràcter personal per tal d’adequar-la a la nova normativa.

L’Institut d’Estudis Ceretans continua garantint, com ho feia amb l’anterior legislació (la Llei orgànica de protecció de dades), el compliment dels principis de transparència i informació en el tractament de les dades de caràcter personal.

La nova legislació no implica canvis en la manera i la finalitat amb què tractem les vostres dades, tot i que ha ampliat els drets existents.

Us informem que únicament utilitzarem les vostres dades per a gestionar la vostra vinculació a la societat de la qual sou sòcia/soci. Us recordem que les vostres dades no seran cedides a tercers ni es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals. En el cas de causar baixa de la societat filial, es conservaran les vostres dades com a part del registre històric de socis.

Tanmateix, recordeu que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat de les vostres dades adreçant-vos per correu a l'Institut d'Estudis Ceretans o bé a l'e-mail: ieceretans@gmail.com

bottom of page